Verzending van uw pakket

Artikelen worden, miets op voorraad, binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden. Mocht dit om wat voor reden dan ook langer gaan duren dan nemen we contact met u op. Artikelen die speciaal voor u samengesteld worden zoals b.v. een wiel op maat, zal wat langer duren.

Verzendkosten pakket naar Nederland en België: € 10,-
Verzendkosten pakket naar Duitsland: € 19,50
Verzendkosten complete fiets (alleen binnen Nederland): € 30,-
Op verzoek sturen we ook naar andere landen. Neem a.u.b. even contact op voor de actuele prijzen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wittertweewielers.nl 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Voor elke retour dient u dit herroepingsformulier in te vullen.

Volg ons op Facebook